dimarts, 25 de maig de 2010

Ajuntaments, nou escenari de la Crisi

Amb nocturnitat i a traïció, el govern de Rodríguez Zapatero acaba de fer públic mitjançant el BOE un decret que acaba l’autonomia municipal, prohibeix als ajuntaments realitzar operacions d’endeutament fins el 2012.

Mentre tots estavem distrets amb l’estatut d’autonomia i les últimes informacions del Cas Gürtel, el govern de Zapatero aprova un decret nocturn per eliminar la capacitat de gestió dels ajuntaments. Sembla una broma de mal gust, Zapatero desprès de malgastat els diners amb les seues estúpides decisions, ara passa el seu deute als ajuntaments.

El Senyor “Presidente” ha ignorat altres propostes com les que aparegueren a l diari Público, on a l’article “Un ajuste que no toque el gasto social sí es posible” un grup d’economistes proposaven retallades, entre altres, en la despesa militar o en els càrrecs de lliure assignació (eixes amiguatxos dels polítics que pel simple fet de la relació d’amistat tenen despatx, cotxe oficial, sou i faena poca) sense tocar les pensions, la llei de dependència ni els funcionaris, i que arribarien als 15.000 milions d’euros a estalviar.

La mala gestió del Govern Espanyol no la tenen que pagar els Ajuntaments i resta d’entitats locals, les administracions més properes als ciutadans. Ara la pregunta és, què passarà a Algemesí quan el deute socialista i la mala gestió dels populars locals i valencians es junte?

I per acabar, el Sr. Alcalde, Vicente Ramón García, es reduirà el sou que s’assigna en un 15%, com han promés la gran majoria del alcaldes de l’Estat?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada