divendres, 4 de juny de 2010

Ara per ara, viure a la Comunitat Valenciana NO té BENEFICI

Un company de partit meu, Salvador G. Alfonso i Martínez, va obtindre esta captura de pantalla de la plana web d'un conegut diari. La conjugació entre el titular de la notícia i la publicitat gobernamental popular no deixa de tindre la seua gràcia irònica, però només durant uns segons, per a perdre-la tota al abastir les causes i la continua hipocresia que l'envolta.
Mentre que vora 1000 valencians tenen que anar-se'n a un altre país per a poder treballar i dur diners a casa, el govern popular s'atreveix a clamar que ara "viure en la Comunitat Valenciana té més BENEFICIS". Segur que les famílies dels electricistes aturats que pròximament marxaran a Brasil no diuen el mateix.


El Sr. Camps no pot seguir el seu pla urbanístic, ni amb tots els altres programes embogits i irracionals que té en marxa, però ell continua amb una política que ja ens ha dut al desastre. Ni tan sols a hores d'ara, any 2010, quan sabem massa bé que ha sigut la construcció exagerada un dels factors principal de l'actual crisi econòmica de l'Estat i la causa inicial de l'atur.


Ara tenim més de mig milió d'aturats als País Valencià i es calcula que la xifra de vivendes desocupades ací pot multiplicar per dos eixe nombre. Però el Molt Honorable (?) i els seus consellers, que no són electricistes ni, que jo sàpiga, aficionats a l'electricisme, continuaran vivint en les seues luxoses casones ("a no ser que algú d'ells les canvie per una habitació de reixes") i podran continuar veient i compartir la vida amb les seues famílies tots els dies. Molts electricistes valencians no podran fer-ho durant els pròxims dos anys. Poc de benefici els ha donat viure en la Comunidad Valenciana!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada