dimecres, 9 de juny de 2010

Com matar el valencià, curset impartit pel Partit Popular

No sé si Levante-EMV últimament està fent una campanya subversiva contra el PP en la seua web amb la publicitat posant la propaganda oficialde la Che-neralitat en articles "espinosos" o es que realment els de Camps s'han desemmascarat definitivament i han demanat explícitament que se la fique allí. 


Hui, 9 de Juny del 2010 trobem este article, "Tijeretazo al valenciano", realment alarmant per a tots els que volem la recuperació plena i viva de la nostra llengua. Ni més ni menys que una retallada anual del 55% per a les tasques de promoció i normalització lingüística, amb perspectives de majors retallades futures en el pròxim any.

Sincerament, no em sorprén res la notícia. Els peperos ja fa temps que se'ls caigué la falsa careta de valencians i destapat tot el seu armament per a fer el genocidi lingüístic valencià. L'altra cosa és que eixa gran capa de població que els vota per la seua consigna de "el PP es el partido que defiende los intereses de los valencianos" s'haja donat compte de la seua hipocresia.

El que m'ha fet gràcia i em duu a preguntar-me que punyetes passa en el Levante, és la disposició del anuncis de la Generalitat. Fa uns dies era l'assumpte dels electricistes valencians que tenen que anar a trobar treball a Brasil i la campanya beneficiosa dels popurals al País Valencià (podeu voreu a "Ara per ara, viure a la Comunitat Valenciana no té BENEFICI") i ara és l'educació.Mentre que ells es vanaglorien de la construcció de 365 centres escolars en 7 anys i de les 165.000 places escolars noves, jo els preguntaria, quantes d'elles en línea en valencià?

Per què actualment 80.000 estudiants (sols contant els de secundària) s'han quedat sense poder cursar els seus estudis en la seua llengua i obligat a fer-los en castellà. Estem parlant del 19 % dels estudiants fent els estudis en valencià i el 80% obligats pel ridícul pla d'educació popular a estudiar en castellà.

Ells s'acolliran a la senyera i es diran valencians. Mentrestant mataran la llengua pròpia i ofrenaran noves glòries a la llengua imperial. 

Tenim diverses paraules per a descriure'ls: messetenys, botiflers, traïdors, espanyols.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada