divendres, 10 de setembre de 2010

"El vino que tiene Asunción" i la borratxerra del PSPV

Quin plaer, senyors! I estos personatges volen ser els qui lideren l'oposició als autoritaris peperos al País Valencià. Ara tenim al senyor Asunción, que vol disputar el lideratge del PSPV a Alarte, de la mà d'eixe gran democràta que és Losantos com a comentarista a la COPE, tot un estendart de la socialdemocràcia i de les polítiques socials a l'Estat Espanyol i de la defensa del País Valencià. Tota la mascarada a fer punyetes.

Al llarg d'aquesta setmana els caps pensants de Blanqueríes patiran un ressaca del quinze amb la reunió (no tant) d'Asunción amb Pepe Blanco, vicesecretari del PSOE, cosa que vol dir que entre Alarte i Zapatero, o millor dit, entre Alarte i Pajín, hi ha de tot menys amor. I es que de tots és coneguda l'aversió personal entre l'alumna preferida de Zapatero i l'encara dirigent del PSPV. El maldecap col·lectiu a la seu socialista valenciana és de dieta estricta a base de pa i cassalla.

Però no ens enganyem, allí encara hi ha un de ben espavilat. Per a ment clara i preclara, la de Ximo Puig, un home que sap que viu i conviu amb una colla de llops famolencs a les ordres centrals de Madrid i que coneix massa bé que a hores d'ara, mai tindrà el seu PSC particular al País Valencià. Millor apostar per cavall possiblement guanyador que per bestioles resorgides de la tomba qual vampir transilvà.

I mentrestant, un altre maldecap ronda per l'afeblida ment d'Alarte, amb un Amorós de Alicante i el Cas Brugal que demostra que entre els socialistes i els corruPPtes les úniques diferències són una rosa marcida i una gavina aguilutxa. Una altra prova del PPSOE, per secula seculorum.


Amén

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada