dilluns, 13 de setembre de 2010

Fem rebrotar Bocairent!

El dia 23 d'agost es va anunciar que la Trobada Nacionalista de Tardor del 2010 seria a la localitat de Bocairent, a la Vall d'Albaida, a l'Alberg Finca Massara. Tots esperàvem que fos un cap de setmana amb amics i coneguts, envoltats per la natura mediterrània. Però el vent es va endur les cendres carbonitzades d'aquesta idea el 6 de setembre, quan es va declarar el desolador incendi de la Vall d'Albaida, afectant especialment Bocairent.

La Coordinadora del Bloc Jove ha fet una decisió ben valenta al mantenir el lloc de la TNT, tenint en compte que la partida de Massara, on es troba l'alberg, també fou afectat per les flames. Als i les joves valencianistes no ens amoïnem per la desgràcia i continuarem endavant, per Bocairent.

Per això propose a tots els assistents a la TNT, tant se val si són membres del Bloc Jove, simpatitzants, amics o veïns de Bocairent, a dur plantons d'arbres mediterranis que plantarem a la zona afectada: pins blancs, alzines, avellaners, roures,... plantes autòctones molt més resistents als incendis i a l'erosió que altres espècies de fora. Ho farem com un acte simbòlic per la natura valenciana i contra tots aquells que la volen destruir per interessos especulatius o bogeria piròmana. Però també per a que d'ací molts anys, quan la gent de Bocairent vega aquells xicotets plançons convertits en arbres que s'alcen ferms cap al cel, ressorgits de les cendres de la destrucció passada, recorde que nosaltres, el Bloc Jove, férem rebrotar Bocairent, com farem rebrotar el País Valencià.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada