dimecres, 15 de setembre de 2010

L'Asuncionada

L'Asuncionada a cada minut que passa pareix més clar que es tracte d'un submarí destructiu que una candidatura a les primàries socialistes, si fa uns dies Asunción compartia temps i paraules amb el seu amic Losantos, ara ho fa amb els feixistes reconeguts de El Gato al Agua, programa d'Intereconomia, on deixà ben clar que de normalització lingüística no en vol saber res. Qui està al darrere pilotant el submarí encara no està clar, però la seua vinculació amb la dreta és molt clara.


A més, Asunción no té la capacitat ni el capital humà per a poder disputar-li res a Alarte. L'únic que haguera pogut llevar-li el lloc a com a candidat a la presidència era Ximo Puig... i ja ha manifestat públicament el seu soport al secretari general de la sucursal valenciana. Ni Romeu, que més enllà de Castelló no el coneix ningú, ni Asunción tenen els suficients suports per a disputar-li la candidatura a Alarte. Per molt que Asunción siga més carismàtic i haja deixat el record socialista de la seua dimissió arrans els escàndols de corrupció del PSOE a principis del noranta, no té el suport de la plana major que ara mana a Madrid cosa que Alarte sí, tot i la turmentosa relació entre Alarte i Pajín. Possiblement Jordi Sevilla els hauria sigut un candidat molt més idoni però potser amb el merder dins del PSOE valencià i amb els arrassants resultants del PP en les darreres eleccions decidí que no és el moment.


El PSOE pareix tindre clar que no vol guanyar estes autonòmiques segurament perque no els interessa arriscar tot el seu potencial quan "gràcies" a Camps tenen dia sí dia també notícies als telediaris de les cadenes estatals sobre la corrupció valenciana. Al PSOE el que li interessa són les eleccions de 2012 i no les del 2011 d'ací. Si les guanya ací perdrà un dels principals flancs de bombardeig al PP i no tindria perque significar un creixement a les generals, així que millor deixar la cavalleria pesada per a 2012 i seguint treient noticies sobre corrupció del PP valencià. L'Asuncionada ha començat, ja veurem on i com acaba.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada