divendres, 17 de setembre de 2010

Zarra, símbol de la debilitat

Encara que les notícies són encara prou confuses, pareix a totes llums que el Cementiri Nuclear serà a Zarra, al nostre País Valencià. Si al final es confirma la desgràcia i s'instala el perillós abocador a pocs kilòmetres de les nostres cases, també es confirmarà la debilitat dels partits del sistema espanyol en la nostra terra.

Confirmarà que Alarte no té cap poder de decisió dins del PSOE estatal, del seu propi partit, i més tenint en compte que aixó suposaria un gran problema electoral per a les pròximes conteses a la Generalitat. Ell és (o hauria d'ésser) el valencià més proper a la presa de decisions del govern espanyol i té un dels majors graus de responsabilitat en l'afer. Veurem qui pot més, els socialistes espanyols amb el suport central o un minso i aillat Alarte.

Confirmarà que Camps i el seu PP de la Comunidad és un govern decadent i dèbil tant al nostre país com dins de seu partit. Per més que despotrique Camps contra la instalació del Magatzem Temporal Centralitzat, o en altres paraules, el rebre tota la merda nuclear que genera Espanya, sap massa bé que la direcció estatal de PP donaria suport a qualsevol altre candidat/president d'una regió espanyola on també es barallava instalar el cementiri nuclear. Rajoy està ben assabentat que donar suport a l'Imputat Camps és un factor arriscat i negatiu a la seua carrera cap a Moncloa. I sense oblidar que dins del PP hi ha un sector majoritari que vol la seua instalació a terres valencianes.

Si al capdavant del govern del Poble Valencià estigués un govern valencià, valencianista, amb consciència mediambiental, que estimara la seua terra i es preocupés de la seua gent, estes desgràcies contra els valencians no passarien.

Primer, la destrucció cultural, després, l'espoliació fiscal, més tard, l'anul·lació de les caixes valencianes, i ara, açò. 

Tot per obra i gràcia del PPSOE!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada