dimarts, 12 d’octubre de 2010

12 d'Octubre, día de la HisPARIDAt.El 12 d'Octubre és la data coneguda en l'Estat Espanyol, com el "dia de la Hispanitat", "día de la Nacionalidad Española" o "día de la Raza Española (Heil Franco?!)"...una data per a recordar l'expansionisme imperialista castellà, sobretot al continent Americà, vanagloriant-se en desfilades dels exèrcits i parides per l'estil d'una gent ignorant anyorant d'un imperi genocida. Una celebració que els mitjans de comunicació disfressen com a una celebració d'unitat de tot el poble Hispanoparlant...mentre que, en realitat a Amèrica-Llatina, no és celebra el "día de la Hispanitat", sino el de la "Resistència Indígena", una resistència de molts segles... què per cert, no sé a que em recorda això...

És curiós com està tot muntat en detediment, per glorificar la única nació existent i verdadera, la caste...Espanyola...on el día de la "Hispanitat", un terme neutral per a que no critiquen el arrastre centralista Espanyol, les altres nacions Penínsulars, no tenen res a vore, dixant ben clar quels altres de "Hispans" no tenim res. Realment m'alegra això, sóc conscient des de fa temps que no som res per a Casti...Espanya, res més que la platja de Madrid, millor situada gràcies a l'AVE, un gran territori de Macroabocadors, Centrals Nuclears i Cementeris Nuclears...però, que no ens arrastren ni ens incluixquen en una festivitat que celebra un genocidi que tant de mal ha fet no només a Amèrica, també a part d'Europa i també a la pròpia Península, m'alegra si.Potser, i dic, només potser, algún 12 d'Octubre els entre el coneiximent que mai han tingut, baixen del seu pedestal de fang, dixen de mirar-se el melic i demanen disculpes per tot el mal que han fet, dixant de pas, d'ensenyar els seus joguets mata-persones en desfilades i favaes. Així potser, el món no els mire com a uns salvatges atrasats i el seu complexe espanyol d'inferioritat que els porta a comportar-se de forma violenta i desmesurada per defendre les seues parides desaparega.

En fi, feliç día de la Parida per a tots els borinots manipulables. Nosaltres el Valencians, com a poble que ha patit i pateix l'imperialisme Espanyol, no tenim res a celebrar.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada