dilluns, 24 de gener de 2011

Quan u esdevé dos, i dos esdeven un tot

Tots els flamencs saben parlar való-francès. Quasi ningun való sap parlar flamenc
Els valons són els que estan més a favor de que Bèlgica no es separe en dos estats.

No vos sona?

Bèlgica, un país artificial, resultat del fracàs de l’imperialisme dels estats veïns està a punt de morir. En poc de temps veurem nàixer políticament les dues primeres nacions de l’Europa dels Pobles, Flandes i Valònia, i ací estarem els internacionalistes per a donar la benvinguda i celebrar-ho.

Açò sols serà el principi, el germen de la Unió Europea feta miquetes per el pes de la realitat plurinacional, ja que es donarà lloc a un precedent irreversible per a l’Europa dels Pobles, després serà el moment d’altres nacions a l’espera de la seua realització, Escòcia, Catalunya, Euskal Herria, ... i totes aquelles que lliure i democràticament decideixen els seus ciutadans per a formar-se com Estat sobirà a Europa. Tots aquells papers jurídics i estaments artificials que han dividit nacions a sang i focs al llarg de segles, cauran pel pes de la raó, de la voluntat dels seus membres.

El País Valencià, el nacionalisme valencià, i dins seu el Bloc, ha de preparar-se per a la nova onada, per a la Primavera dels Pobles del segle XXI. Tampoc anem a vendre el núvol d’un futur molt pròxim en sobirania i llibertat, però si gràcies a les noves dinàmiques i sinèrgies podem enfortir-nos i plantar cara a l’Estat. Ací tenim un dels nous reptes que se’ns fiquen al davant i que marcaran el futur del País Valencià

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada