dimecres, 25 de gener de 2012

No tocava

Aquesta entrada al blog no tocava. No tocava perquè a un país normal Camps mai hauria sigut declarat "no culpable", les pistes i les gravacions provaven i demanaven a crits la sentència de culpabilitat tant de l'ex-president com de Costa. 

Però no, açò és la València actual.

La corrupció ha arribat a amerar la societat valenciana fins a nivells que no som capaços d'albirar. El model econòmic del PP s'ha convertit en el model social valencià, on tots volem ser rics, on tots volem especular, on tots envegem al veí que aconsegueix estalviar-se 50 euros d'IVA gràcies a una factura en negre, on tots volem tenir el xalet a la serra i el piset a la platja, dur un Audi i vestir de marca. Eixe és l'èxit del PP, ha aconseguit canviar la societat valenciana perquè ha sabut donar-li el que volia, un Hollywood mediterrani, miratge que s'ha trencat per les evidències actuals però que encara resta a les ments de molts conciutadans nostres.

Per sort, l'ètica encara resta viva. El judici ha servit per demostrar que aquell que ens governava era una persona megalòmana, estrambòtica i pertorbant, que s'ajuntava amb mafiosos i persones de mala fe que s'enriquien amb els diners de tots els valencians gràcies a les seues amistats dins del Partit Popular. Camps s'haurà salvat del judici popular però el judici ètic l'ha perdut. Això serà el que ens compensarà saber que els culpables no pagaran, de moment, pels seus delictes.


I no oblideu que, com diuen al camp, la merda sempre reglota i al PP de Rites, Camps, Costes i Fabres hi ha tanta que explotarà, tard o prompte, però ho farà.


Troba a Willy Bigotes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada